Jonathan Printzlau
Øgenavne: Jon - Kujon - Kondom - Strisser Jon - Prinzen
Motto: ”Skal du spise det der stykke???”
Email: printzjon@hotmail.com
Beskrivelse: Jon er kendt som gambleringen i kortklubben, ingen kort er så dårlige at der ikke kan meldes 9 vip om så han sidder med ”jernhånd”.
Jon er også med i en anden klub nemlig klubben ”Jeg kan aldrig finde ud af hvad jeg skal ha´ at spise” og det er egentlig utroligt at han har så svært ved at vælge, når man efterhånden har fundet ud af, at manden er altædende og gerne spiser de rester vi andre efterlader.
Jonathan påstår hårdnakket at han tæller kortene i samtlige kulører under spillene, hvilket er ret imponerende når man tager i betragtning at han i gennemsnit skriver to SMS’er under hvert spil.
De øvrige medlemmer er enige om at Jons relative successrige kortspil primært skyldes at han er istand til at slå de vildeste ”stinkere” på strategiske tidspunkter og dermed fuldstændig lamme hjerneaktiviteten hos hans modstandere.
Pizza Menukort: Jon har ikke taget sig sammen til at få scannet menukortet for hans lokale pizza leverandør ind.

Gert Larsen
Øgenavne: Gølle - Gert Forkert - Pølle
Motto: ”Hvorfor invitere til kortaften, når man kan få andre til det!!!”
Email: gl@officeline.dk
Beskrivelse: Gert må være, uden at vi andre ved det med sikkerhed, en rigtig arbejdshest. Gert har nemlig så travlt at han ikke selv har tid til at indkalde til kortaften. Her kan vi så være glade for at Perry åbenbart har været på førstehjælpskursus og herved kunne hjælpe Gert ud af hans problemer. I den forbindelse vil jeg opfordre kortklubbens medlemmer til at samle penge ind til Gert´s åbenbart temmelige fremskredne Alzheimer.
Gølle er en stabil kortspiller, som dog må betragtes som lidt af en tikkende bombe, forstået på den måde at han højlydt nok skal give tilkende hvis der er noget han er utilfreds med i spillet eller føler sig snydt.
Gert har uden tvivl kortklubbens mest afslappede forhold til bødereglerne. Han ses ofte komme slentrene fudlstændig upåvirket hen ad gaden selv om klokken er langt over mødetidspunktet.
Pizza Menukort: Gølle har ikke taget sig sammen til at få scannet menukortet for hans lokale pizza leverandør ind.

Steffen Aagaard
Øgenavne: Aagaard - Stef - Stef Houlberg
Motto: ”Hvis det går vildt for sig, så kan jeg altid blive hentet i en HI-ACE”
Email: steffen_aagaard@get2net.dk
Beskrivelse: Kortklubbens egen tuneringsadministrator. Steffen plejer at være en sikker makker i kortklubben, men det er lige som om at heldet er svigtet den ellers så sikre ”Jeg sidder altid med den sidste trumf”.
Selv om Aagaard selv påstår at han er lidt af et ”Party Animal”, så er det efterhånden ved at være et stykke tid siden at kortklubben sidst har set nogle atletiske dansetrin fra John T. Aagaard.
Steffen må også betragtes lidt som kortklubbens sorte får, da han jo som bekendt er med i en anden kortklub bestående af medlemmer fra hans tidligere goldball hold. Kortklub er måske så meget sagt, når man spiller ”Bedstemor med slag i” om vingummier og lakridser.
Pizza Menukort: Jimmi har ikke taget få lagt menukortet for Aagaards lokale pizza leverandør ind.

Bo West Nielsen
Øgenavne: West - Bo Pest
Motto: ”Se nu at få bestilt de pizzaer!!!!”
Email: bo.west.nielsen@almbrand-bank.dk
Beskrivelse: Må på en måde betragtes som lidt af en outsidder i kortklubben, da han er den eneste medlem som ikke er fra den tidligere D-klasse.
Hvis der skal siges noget positivt om Bo, så må det være, at der aldrig er problemer med at få bestilt mad, den er sikker hver gang, én Vesuvio.
West er også co-webmaster da han i samarbejde med Dahl har været med til at udviklet kortklubbens hjemmeside.
West bliver beskyldt for kun at ta´ meldingen når han sidder med gode kort, hvilket han efterhånden har gjort til skamme, men der kan måske være noget om det!!!!!
Pizza Menukort: Bo har ikke taget sig sammen til at få scannet menukortet for hans lokale pizza leverandør ind.

Jimmi Christensen
Øgenavne: Dahl - Dalingo - Perry
Motto: ”Kan man ikke trække udgifter til kortklubben fra i skat????”
Email: jimmichr@hotmail.com - jc@jai.com
Beskrivelse: Som tidligere skrevet kortklubbens ”first aid” person og nu også kortklubbens webmaster. Derudover er også påtaget sig hvervet som kasserer, så det må siges at han har mange kasketter på, måske en ny Brixtofte!!!!!
Nogen gange kan man godt blive i tvivl om Dahl egentlig har lyst til at spille kort, for modsat Jon, så benytter en hvilken som helst chance for at gå ud af spillet. Og hvis meldingen kommer fra Dahl´s side så kan man godt være sikker på at han sidder med lidt af en ”stribe”.
Pizza Menukort: Dahl har ikke taget sig sammen til at få scannet menukortet for hans lokale pizza leverandør ind.
Link